Hoe kan je een kastje verfraaien (a.k.a. (op)pimpen)?

Ik heb wel ideeën, maar hoe plak je bijv. een leuk behangstukje aan de binnenkant, ik kan het nergens op Inet vinden, alleen maar mensen die het aanbieden om te doen...en ik vind het juist zo leuk om het zelf te doen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De firma karwei heeft een stappenplan voor het behangen van de achterwand van een boekenkast. Misschien heb je iets aan de tips. Zie: http://www.karwei.nl/advies-en-inspiratie/klusinstructies/Achterwand-kast-behangen/

Zo moeilijk is dat echt niet maar je kunt behangen of je kunt het niet.Eerst gewoon ruim plakken en daarna met een dichte schaar even de naden aangeven en uitknippen. Toegevoegd na 1 minuut: Misschien is schilderen een optie.Je kunt er later dan wel uitgeknipte plaatjes bij opplakken.

Bij de bouwmarkt kan je ook houten sierlijstjes kopen. Die lijm en timmer je op je kastje om mooie panelen te maken. Je kan ook bijvoorbeeld houten letters op je kasjte plakken en dan meeverfen. Nieuwe deur/lade knopjes en nieuwe pootjes (bijvoorbeeld wieltjes) zijn eenvoudig, maar maken veel verschil. Succes en plezier met het pimpen!