Wij mogen nog 25 m2 aan ons huis bouwen. Als wij een blokhut in de tuin zetten, gaat de oppervlakte hiervan af van de nog toegestane vierkante meters?

Weet jij het antwoord?

/2500

dit hoeft niet tenzij u beslist een nogal grote blokhut te nemen. met nog 25m2 te gaan kunt een een blokhut van 5 bij 5 nemen en dan valt u dus blijkbaar precies in de norm. is het iets kleiner dan 25m2 kan je gaan voor 4,5 bij 4,5 val je nog mooi onder de norm waarschijnlijk. hoe dan ook als u zegt nog 25m2 vrije ruimte te hebben. kunt u hier gewoon een blokhut opzetten wat aan dat formaat voldoet. succes Toegevoegd na 11 uur: na de vraag nog eens goed bekeken te hebben bedenk ik me dat een blokhut in de tuin geen aanbouw is!!! dus zou dit niet afgetrokken mogen worden!! echter durf niet met 100% zekerheid te zeggen of het nou wel of niet afgetrokken word!! mijn advies is om bij de gemeente hier over te informeren omdat dit ook per gemeente misschien wel kan verschillen!!! Succes

Dat ligt aan jouw definitie van een blokhut. Als dat een hutje achter in de tuin is voor een paar fietsen en wat tuinspullen dan hoort dat niet bij het huis. Is het een blokhut van 35.000,- euro met woonfunctie dan mag dat niet. Waar de grens ligt? Daarvoor zal je bij de gemeente moeten zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100