keukenblok huurwoning

Wij krijgen binnekort een nieuwbouw huurappartement via de woonstichting, hiervoor kunnen wij binnekort een keukenblok samenstellen bij bruynzeel. mijn vraag of iemand ervaring hiermee heeft wat betreft wat inclusief en exclusief is (zoals apparatuur e.d.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een keukenblok houdt in; de bovenkastjes incl. grepen en de onderkastjes incl. grepen, aanrecht (keukenblad) de gootsteen en de kraan. Apparatuur moet je zelf aanschaffen. Meestal betekent dit dat je een gasfornuis en een afzuigkap moet nemen die losgeplaatst wordt want anders zou het een complete inbouwkeuken zijn en geen keukenblok.

ik woon zelf niet in een nieuwbouw huis, maar ik mocht ook een nieuwe keuken uitzoeken. Dat waren de kastdeurtjes en de handgrepen en het aanrecht. Meer niet. Het is per woonstichting verschillend. Je kan het beste aan hunzelf vragen wat je precies mag samenstellen.

Dat is altijd exclusief apparatuur. Het gaat alleen om het keukenblok dat door de woonstichting wordt betaald nooit meer

volgens mij gaat dan ook je huur omhoog, zou ik eerst es navragen, bij hoeveel extra s hoeveel meer huur etc. Die verhoging is vaak dan ook nog es blijvend. Vraag es na bij je woningcorporatie.

Het is hoogst waarschijnlijk alleen keukenkastjes en een simpel keukenblok. Maar dat weten ze daar allemaal wel hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100