Mijn doucheputje isverstopt.Trekveer geprobeerd maar mijn buizen hebben veel bochten. Ik heb verschillende ontstoppers geprobeerd.

Ik heb zelfs ontstopper geprobeerd met 97% zwavelzuur. Het doucheputje blijft verstopt. Ik kan nu al een week niet normaal douchen. Help. Geen geld voor een bedrijf te laten komen. Trekveer en plopper helpen ook niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien werkt het met gootsteenontstopper. want volgens mij is dit base en helpt dit beter.

Leen geld van een goeie vriendin of zus/broer en laat een ontstoppingsbedrijf langs komen.

Als er veel bochten zijn helpt waarschijnlijk een hogedrukspuit ook niet, maar kun je proberen. Als dat niet helpt een waterzuiger erop en net zolang doorgaan tot je de prut uit het riool naar boven trekt. Stinkt verschrikkelijk maar ontstopt wel.

HG vloeibare ontstopper. Et voila

Gewoon de buis op twee plaatsen doorzagen en vervangen of schoon steken/spuiten.Daar ik dit zelf ook al eens gedaan heb voor een wasmachineafvoer.Deze was na een verbouwing ook zodanig verstopt omdat er puin in gevallen was en deze met sokken weer aan elkaar geplakt. Toegevoegd na 3 minuten: En geen ontstoppers zoals caustique soda e.d meer ingooien,daar als deze niet weg kunnen alleen maar de buis dichter maken.

Als je het goed wil laten doen dan zou ik een professional inhuren. Ik bel meestal gewoon 0800loodgieter voor zulke klussen. Ik wordt altijd goed geholpen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100