Cane corso,Lucia,zwaar verwaarloosd en niemand doet iets om haar uit haar lijden te helpen.weet iemand waar je daarvoor terecht kan

cane corso wordt nooit uitgelaten en doet alles in huis.buurman komt s nachts laat thuis en gaat gelijk naar bed en slaapt uit,en al die tyd zit hond in bench woningbouw willen afluisterapparatuur by my neerzetten om te horen of hond,Lucia,echt uren ronddraaitDierenbescherming weet ervan maar doen verder niks.weer iemand waar ik dan terecht kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"Je kunt dierenmishandeling en verwaarlozing melden bij de meldkamer van de Stichting Landelijke Inspectie Dienst (LID) van de Dierenbescherming: 0900-2021210 (10 cent/minuut)." http://www.hoedoe.nl/natuur-milieu/dieren/hoe-meld-ik-dierenmishandeling-of-verwaarlozing Gewoon nogmaals bellen!

Heb je wel eens geprobeerd een gesprek met de buurman aan te gaan? Beroerde situatie overigens.

Wat goed dat jij je tenminste het lot van dit dier aantrekt. Is er een dierenpolitie in jouw stad? Dan die waarschuwen. Raar dat de dierenbescherming niet optreedt; je signaleert toch een ongewenste situatie? Weet het asiel raad waar je terecht kan? Landelijk meldpunt? Anders de plaatselijke krant inschakelen. Zo zielig voor dat dier.

Wat afschuwelijk he, als je daar weet van hebt en er gebeurt niets. Maar weet je, het is wel een goed idee van de woningbouw om afluisterapparatuur te plaatsen, ik vraag me alleen af of je daar van de politie geen toestemming moet hebben? Kan je die niet eens bellen voor informatie? Als het toegestaan is heb je tenminste een soort bewijs en kan de dierenbescherming stappen ondernemen. Dus, hoe rot het ook is, misschien moet je nog even geduld hebben tot je bewijs hebt. Dan kan ze daarna ook echt weg. Sterkte!

Echt de eigenaar er proberen op aan te spreken,soms is het werkelijk onwetendheid,hoe raar ook,en spreken vanuit je gevoel dat je hier geen fijn gevoel bij hebt en of er niet een betere oplossing is. Sterkte!

Bronnen:
Heb zelf ook ooit in zo'n situatie...

ik zou de politie bellen, want het is toch dierenmishandeling en dan ook nog blijven bellen bij de instanties

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100