Heeft iemand ervaringen met knikarmschermen uit Duitsland?

Ik wil graag een knikarmscherm aan de muur en screens voor de ramen. Nu is mijn vraag zijn deze in Duitsland goedkoper en wie heeft er ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou kijk. Dat is ook zoiets. Het is natuurlijk zo dat als je te ver weg woont, dat als dan de prijs in Duistland goedkoper is, dat dan de porto misschien wel duurder maakt. Of, als je met de auto of de trein of de fiets zelf gaat halen, de kaartje voor de vervoersbewijs. Maar! Als dat niet erg is, dan is het wel goedkoper. Nou, en de Duiste knikarmen met scherm die heb ik ook, en die zijn heel goed. Met de Duiste Grondelijkheid gemaakt zeg maar, en ze knikken mooi regelmatig en zijn mooi zwart. Je moet wel dat je oppast: als de knikarm helemaal gestrekt, dan kunnen soms onplezierig zijn. Toegevoegd na 47 seconden: En stevig, ook.

Ha, die Gflater; Afgezien van de genoemde bezwaren zul je dan ook nog moeten zorgen dat die dingen een beetje fatsoenlijk (en liefst onder garantie) wordt opgehangen. Ik denk dat de besparing uiteindelijk gering zal zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de toestanden wanneer het ding eens kapot mocht gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100