Hoeveel water moet een weed plantje hebben?

Wie weet hoe je aan een weed plantje kan zien hoeveel water die moet hebben ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan je de plant niet in de tuin zelf zetten, in zo'n pot is eigenlijk niets waard, moet je niet een keer met vakantie, of een weekendje weg? Straks als de plant groot is, heeft hij bij zonnig warm weer, veel water nodig en ben je er niet, dan is het over en uit! Het geven van water is afhanklijk van de themperatuur, luchtvochtigheid, soort potgrond, wind, zon, grootte van de plant en groeisnelheid. Zet hem in ieder geval op een schotel, alleen bij veel regen, de schotel regelmatig leeg gooien.

Veel. Je kan wiet niet te veel water geven bijna. Het is een plant die van nature in natte gebieden groeit. Een schote met water onder de pot is ideaal; Warm & nat en de plant groeit terwijl je ernaar kijkt.

als ze klein zijn ongeveer een glaasje water OM de dag...en dan geen longdrink glas!! Ook kan het goed zijn om rondom de plant heen te wateren zodat de wortels ernaar toe groeien... geef ze alleen op de aarde water...niet op de bladeren

Bronnen:
http://plantjes.punt.nl/?r=1&id=226256

een wietplant heeft naast heel veel water ook andere groeistoffen nodig loop eens langs de winkel waar ze de zaadjes verkopen deze kunnen je alle info geven

Als de bladeren geel worden: teveel water gegeven Als de plant gaat hangen: dorst!

Veel water, op droge dagen wel 2x per dag, en lekker veel (wormen)mest. Ik heb ze ook wel eens, en het valt me op dat de plantjes die iets droger gehouden worden veel te snel bloemen gaan maken, en de uiteindelijke oogst iets minder is..

genoeg om van te leven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100