Hoe zet men bordjes "niet op het gras lopen" op het gazon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met een helikopter natuurlijk!

vanaf de rand van het grasveld; zodat je net niet op het gras staat en dan slaan ze het bordje in het gras.

Regels zijn voor het volk, niet voor de mensen die gezag vertegenwoordigen. De politie-auto die snelheidsovertreder wil bekeuren, die rijdt zelf nog harder om die in te halen. De parkeerpolitie parkeert zelf midden op de weg waar stopverbod geldt, om jou te controleren of jij te lang in de parkeerhaven staat te parkeren. De rechter spreekt recht met kromme argumenten. De politie luistert af op illegale wijze om te weten te komen of jij naar anderen luistert. De hoofdcommissaris van Politie parkeert zijn auto midden op het trottoir en elke diender weet dat en krijgt een standje als hij zijn boekje trekt. Dus heel simpel: Regels zijn voor het volk, niet voor de mensen die gezag vertegenwoordigen.

Juist: "Regels zijn voor het volk, niet voor de mensen die gezag vertegenwoordigen" Net als PVDA burgermeester Wolfsen, die met tameloze en druipende arrogantie regels aan z'n laars lapt. Ik heb trouwens jaren bij de plantsoenendienst gewerkt. Deze bordjes worden 'geworpen', ze zijn voorzien van een scherpe punt aan de onderkant. Het vergt enige oefening, maar werkt prima!

De bordjes staan vaak al aan de rand, als je ze in het midden zet moet je vaak het gras op lopen om ze te kunnen lezen.

stomme vraag, ze lopen het grasveld op en plaatsen daar het bordje. Kon je daar zelf niet op komen?

Die bordjes worden doorgaans voor het inzaaien in het perkje geplaatst.

Leuke vraag:) Waarom iedereen er zo serieus op ingaat weet ik ook niet. Het is een situatie wat zichzelf tegenspreekt en dat is wel grappig. Net als dat er soms bordjes langs de kant van de weg staan met "zachte berm". Horen die paaltjes niet weg te zakken in de modder? Dit laatste heeft Herman Finkers in een show van hem gezegd. Als je hier van houdt, moet je zijn oeuvre maar eens kijken. Krijg je geen spijt van:)

Dit gebeurt in de meeste gevallen met een lichte kraan waarin een persoon in een speciaal harnas hangt, dat ook gebruikt wordt bij reddingsoperaties en men op een hoogte van 20 cm met veel behendigheid laat dalen tot op grasspriethoogte. Deze persoon is verantwoordelijk voor het planten van het inox paaltje tot op een diepte van twintig cm. De juiste plaatsing gebeurt na zorgvuldig bodemonderzoek en gps -localisatie met behulp van google lawn-views door beëdigde landmeters. De hele operatie neemt ongeveer een halve dag in beslag per paaltje, inclusief veiligheidsperimeter.

Totdat het paaltje geplaatst is, mag de gazonbeheerder nog vrolijk over het gras lopen. Na plaatsing springt hij terug van het gazon af op de stoep. Het zweet staat hem dan in de bilnaad, maar meestal lukt het op zo'n manier dat het gazon netjes intact blijft. Je moet het maar kunnen en durven!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100