waar kan je ah moestuinjes kopen?

ik weet dat de actie over is maar ik vraag me af of je ze nog steeds ergens halen kan of mischien een soortgelijk product en waneer start deze actie weer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Antwoord op een van je vragen : Deze actie start over ca. een jaar min een maand weer, vorig jaar was deze actie er ook en dat was niet de eerste keer. ------------------------------ Alles is te koop dus deze AH moestuintjes vast ook al is het maar voor een minimale prijs: op Koningsdag misschien wel. Ik gebruik ze zelf niet, geef ze weg, dus dat is een optie. Vraag om je heen, wie heeft ze nog toevallig en ...mag ik ze s.v.p. hebben? (Probeer eens bij een Weggeefhoek op Facebook, wordt veel weggegeven, misschien deze moestuintjes van AH ook wel.) Toegevoegd na 5 uur: Soortgelijke kweek-potjes met een zakje zaadjes en gedroogde basis of aarde was eerder te koop/folder bij de Action, wellicht is er nog een en ander te vinden.

Je kunt het op marktplaats proberen, daar zijn mensen die ze willen ruilen of te koop aanbieden! Toegevoegd na 54 seconden: En inderdaad, waarschijnlijk over een jaar weer. maar dat kan je niet met zekerheid zeggen. Meestal doen ze het in deze periode omdat de meeste moestuintjes dan meteen geplant kunnen worden.

Bronnen:
https://www.marktplaats.nl/z.html?query=mo...

Een soortgelijk product kan je gewoon bij het tuincentrum halen. Daar kan je aarde kopen, zakjes zaad, en ook kleine turfpotjes. In plaats van die potjes kan je ook halve wc-rolletjes klemzetten in een doos, of een eierdoos gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100