Hoe kan ik mijn schutting met spleten afschermen voor mijn privacy?

Ik heb een houten schutting met spleten ertussen. Ik zou graag meer privacy willen.
Ik heb al zwart worteldoek tegen de schutting gehangen maar dit raakt los.
Een nieuwe schutting is geen optie aangezien het een huurwoning betreft.

Heeft iemand een goedkope oplossing zodat ik van de zomer rustig in mijn tuin kan zitten zonder begluurd te worden.

(Klim op is ook geen optie)

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn posters te koop , zomerposters , bijv. met koeien of een windmolen en koeien maar ook oosterse en nog meer variatie. Bij de Action, dus ook niet duur. Deze zijn voor de tuin, voor buiten bedoeld. Ik zelf heb ze op een muurtje gehangen, maar je kunt ze natuurlijk strategisch ophangen voor de spleten. Is niet duur, maar ligt uiteraard aan het aantal spleten ;-) Succes ermee! Toegevoegd na 13 minuten: Wat je ook kunt doen , heb ik zelf ervaring mee , is met oude parasols een eigen hoekje maken . Je kunt ze zo zetten, geknikt dat je alle kanten kunt afdekken. Bij de kringloop zijn deze parasols zeker te vinden voor een prijsje. Let wel op, ze moeten niet alleen rechtop kunnen staan maar echt kunnen 'knikken'.

Worteldoek is uitstekend, goedkoop en zeer sterk. Maar je moet het wel met latjes vast schroeven- klemmen. en daarbij goed strak trekken. Daarna gaat het wel 10 jaar mee.

Dmv Windgaas ! Gebruiken de boeren ook, om afscherming te bieden. Is sterker dan worteldoek. Toegevoegd na 1 minuut: Officieel heet het Windbreekgaas.

met een zichtscherm

Bronnen:
http://www.jenetje.nl/tuin-en-agro-netten/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100