wat is het beste manier om de insecten in mijn tuin de bestrijden?

Ik heb een nieuwe woning ben ik heel blij mee want was best moeilijk als je nergens ingeschreven staat.. maar nu heb ik ook een tuin die vol met planten stond nu heb ik de planten eruitgetrokken en weggegooid maar ineens had ik een berg van insecten: Wormen Pissebedden Spinnen mieren etc

ik wordt er gek van! zonnetje is lekker aan het schijnen en wil deze week met vrienden BBQ in mijn tuin maar ik wil natuurlijk niet dat ik zowel als hun in een tuin vol zichtbare insecten zitten en proberen van eten te genieten.

Dus hoe kan ik beste die insecten het beste uit mijn tuin krijgen zodat ik een mooi schoon tuin heb?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Weet jij het antwoord?

/2500

De overvloed aan pissebedden kun je gewoon bij elkaar vegen en in de gemeente tuin gooien. Ga ervan uit dat het betekent dat de tuin een gezonde leef omgeving wad voor deze insecten. De insecten zijn nodig voor een goed eco systeem. Voor mieren gebruik je mieren poeder dat strooi je om de nestjes. Spinnen laten weg spuiten door spyderbuster uit elburg. Wormen verdwijnen vanzelf onder de grond. Niet zelf gaan spuiten met bestrijdingsmiddelen want dat is ook niet goed voor je gezondheid, dat van je gasten en het eco systeem. (De bronvermelding: gezond verstand en ervaring uit het verleden.)

De beste manier is om de planten die die insecten aantrekken er uit te halen. Maar dat heb je al gedaan. Voor die insecten is dan de lol er af, en die vertrekken dan langzaam aan naar een plek waar hun favoriete planten wel staan. Je zou ook de grond kunnen omspitten en weer aanharken. Dan heb je er al een heel stel om zeep geholpen, Toegevoegd na 2 minuten: Als ik jou was zou ik helemaal geen chemische middeltjes gebruiken. Dan gaan vogels die vergiftigde insecten eten, en die zouden daar wel eens ziek van kunnen worden. En je wil ook niet dat de katten van de buren dat spul aan hun pootjes krijgen.

Insecten ed horen in een tuin ,daar is trouwens niets vies of raar aan en die blijven echt wel weg als je buiten met je vrienden bent. Omdat je een heleboel planten hebt weggehaald kon je ze even zien maar geloof me die zijn onder de grond of hun biezen gepakt. Dus niets doen hoort bij een tuin anders overal tegels leggen en je bent er ook vanaf maar ja of het er dan mooier van word?? Toegevoegd na 1 minuut: Waarom heb je de planten eruit gehaald misschien wel zonde als je niet weet wat het word. Toegevoegd na 5 minuten: En wat je gezien hebt zijn geen insecten de meeste vliegen namelijk. Verdiep je eens in de wereld die tuin heet en je zal versteld staan hoe mooi het wekelijks is ze zijn er namelijk niet voor niets en erg nuttig dus afblijven zou ik zeggen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100