hoe kan ik mijn muur die begroeid was met wingerdblad terug proper krijgen?

De wortels, zijn precies zuigmapjes, die hangen nog tegen de muur, de rest is geen probleem geweest, maar hoe krijg ik die worteltjes eraf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is echt bijna niet te doen. Wat wij hebben gedaan is alles er letterlijk afschrobben. Dat was wel een witte muur dus daar konden we erover heen verven en zag je het niet meer. Dat zou je eventueel erna kunnen doen.

Wij hebben weer een prachtige muur,ons halve huis zat onder de klimop.Wij werden het zo zat hebben er de hogedruk spuit opgezet. Het huis is als nieuw,met een goede hogedruk spuit heb je dit zo schoon.Eerst de klimop verwijderen en dan al die zuig napjes er af spuiten.Suc6 verzekerd.

Wij hebben met een plamuurmes alles er moeten afsteken,het lukte niet met de hogedrukspuit. Misschien waren ze al te veel verdroogd. Daarna hebben we noodgedwongen de muur geverfd omdat je restanten bleef zien.

Wat je zou kunnen proberen, eerst met een bezem, alle losse rommel er af vegen, daarna met een klein verf brandertje over de zuignapjes en direct er na met een staalborstel na schuren. Mogelijk krijg je het met een verfkrabber het voor een deel er af. Even proberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100