Is dit onkruid of een tuinplant?

Dit kwam vanzelf op in mijn tuin. Ik weet niet of dit onkruid is of dat hier mooie bloemen uit gaan komen. Iemand die weet wat dit is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij is dat het vergeet-me- nietje. Toegevoegd na 47 seconden: Die bloeit zo: http://www.google.nl/search?q=vergeet+me+nietje&hl=nl&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=R8G7TcTTOoSWOuOEwbcF&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CCIQ_AUoAQ&biw=1280&bih=862

Het zouden goudsbloemen kunnen zijn. Die zaaien zichzelf heel makkelijk uit.

Er staan er veel bij elkaar, dat betekent, dat er een plant heeft gestaan, vorig jaar, die in jouw tuin is uitgebloeid en zaad heeft gevormd, dus moet je deze plant vorig jaar in je tuin hebben gehad. Het lijkt me een plant waar blauwe of lila bloemen in komen, heb je er misschien een kaardebol in gehad? Toegevoegd na 37 minuten: heb in mijn eigen tuin gekeken, maar een kaardebol heeft wel bobbeltjes op zijn blad, maar niet die haren.

Dit lijkt op papaverplant, waarschijnlijk zijn er zaadjes bij je in de tuin gekomen en dan begint het zo te groeien en uiteindelijk krijg je mooie een papaverplant en als deze uitgezaaid zijn dan houdt je de bollen over en als die stuk zijn heb je volgend jaar nog meer van deze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100