Ik ben op zoek naar een fotolijstje voor meerdere pasfoto's.

Ze zijn ergens op de markt, alleen ik kan ze nergens vinden. Mijn vriendin had er ooit eentje: een vierkant, zilverkleurige lijstje met dacht ik 5 rijtjes van 5 foto's, totaal 25 dus. Ze weet alleen niet meer hoe ze er ooit aan gekomen is.

Als ik zo vrij mag zijn: ben niet op zoek naar "kijk eens bij de Hema", heb nagenoeg alle winkels al gehad (Blokker, Hema, V&D, Expo, diverse websites). Ik hoop dat iemand specifiek weet wat ik bedoel en waar ik het lijstje kan vinden. Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Weet zeker dat ze hier int dorp te verkrijgen zijn, alleen dan rond en er kunnen er 12 in. Kan je ff prive mailen voor adres. En dan ga ik toch zeggen...de action dan?

kijk een hier: http://www.acaza.nl/fotolijsten/fotolijst-meerdere-fotos?p=2

Ik zou gewoon naar het rijksmuseum gaan en de nachtwacht stelen. Thuis haal je dan het schilderij uit de lijst (dat schilderij kan je weggoiien; hen je niets meer aan). De lijst is groot genoeg voor duizenden pasfoto's. Het plaatsen van de foto's is lastig, maar als je een stuk plexiglas van pakweg 3x4 meter haalt bij de Gamma, en daar een grid op tekent dan moet het lukken Succes !

heb ze bij blokker gezien

Ik weet zeker dat ze die hebben bij de Xenos in Utrecht!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100