is het zonde om mn kamer in een mooie kleur te verven als ik over een half jaar verhuis?

Ik ga over een half jaar verhuizen maar ben een beetje zat van de kleur. Onzin of lekker doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

zou het niet doen, geld kun je lekker sparen voor je nieuwe kamer ;-) is anders zonde van t geld

Als jij het zelf niet zonde vindt dan lekker doen. Zo kun je nog een half jaartje tegen een aangename kleur aankijken. Het ligt er maar net aan of je daarvoor de energie en het geld voor over hebt.

Als je geld zat hebt lekker doen, zo niet... dat half jaartje trek je vast nog wel!

Lekker doen! Zo duur is verf niet. Nu genieten als het even kan ;)

Gewoon niet te dure verf kiezen en lekker aan de slag.

Zou het niet doen voor nog maar een half jaar, misschien kan je beter posters of iets anders wat je leuk vindt kopen en alvast ophangen in je kamer, en straks ophangen in je nieuwe vertrek.

Het is heel belangerijk om bij de dag te leven! wil jij nu van die vieze kleur af en heb je de tijd en geld om het te doen. ga er dan voor! het voordeel is dat je het nu zo gek mogelijk kunt maken want je hoeft er toch maar een half jaar in. en dan ben je het toch wel zat en ga jij lekker weg! Dus profiteer daarvan en doe is gek! nu kan het nog....je weet nooit wanneer je niet meer kunt leven zoals jij het wilt! genoeg redenen (kinderen, man, ziekte, geldloos, watdanook). en stel nooit uit wat je nu kunt doen wat de redenen ook zijn! dus verven jij!

waarom zou je nog gaan verven dan spaar je energie en verf straks in je nieuwe plek er lustig op los. maar ook: als je ontzettend lol beleefd aan de nieuwe kleur, het maakt je blij en je hebt de energie ervoor: verf rustig de kamer en beleef je kleur.

Zoveel kost een potje verf niet, en de moeite ook niet, dus ik zou het lekker wel doen! Er zijn nog een heleboel dagen dat je er wel gaat wonen, dus maak dat maar lekker naar je zin.

Je kunt het toch een beetje doen? Bijvoorbeeld een goedkope emmer tex kopen bij een bouwmarkt, eventueel een kleurtje erbij mengen en dan een muur of een deel verven. En voor de rest met posters de boel opfleuren. Als je al weet waar je komt te wonen, dan kun je misschien ook al vast gordijnen kopen die je nu ophangt en in je nieuwe woning op maat maakt.

Als jij een andere kleur wilt, dan moet jij dat doen. Wij kunnen niet zien hoe hard je het geld nodig hebt. En.. Een potje gekleurde latex uit de mengmachine van de gamma kost je een keer 15 euro. Kwast ed erbij. Voor 25 euro heb je die wand gedaan. Dat is een keer uit eten of een goede avond stappen.. Vanwege de kosten hoef je het niet te laten. Nodig een vriend / vriendin uit, trek een flesje wijn erbij open en je hebt samen nog een leuke avond schilderen ook. Gewoon doen.

Ik zou zeggen, als je niets beters te doen hebt en je hebt verf over, ga je gang! maar als het anders zit... doe dan maar niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100