Waar kan ik van die losse lampenkabels kopen?

Ik heb een tijd geleden bij een winkel van die losse hanglampkabels gezien waar een fitting en plafondkap bij zaten, alleen geen kap over de lamp heen, maar wel zo'n schroeffitting zodat je er wel zelf een kap aan vast kunt maken.
Nu ben ik weer opzoek naar deze kabels, alleen kan ik ze nergens vinden.
Weet iemand waar ik deze kabels kan kopen?
Het liefst wel een lange kabel, en gebruiksvriendelijk zodat ik niet zelf helemaal zo'n kabel in elkaar hoef te maken. Heb namelijk wel een website gevonden alleen verkoopt deze de kabels los en moet je er zelf een fitting en plafondkapje aan vast maken, aangezien ik niet zo handig ben zoek ik dus een kant en klare.
Weet iemand waar ik deze kabels kan kopen?
Zie de foto voor wat ik bedoel, alleen dan een kabel van rond de 100 cm

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een snoerpendel kan je kopen bij warenhuizen zoals bijvoorbeeld Hema, Kwantum en andere woonwarenhuizen, doe-het-zelf zaken en verlichtingsspeciaalzaken. Meestal is het snoer ongeveer een meter of 1,50 meter. De eenvoudigste zijn van kunstof wit en zwart. Luxere modellen zijn er met stalen plafondplaat en stalen accenten. Toegevoegd na 1 minuut: Het snoer kun je meestal inkorten en oprollen in de plafondplaat. Met een schroevendraaier zet je het snoer vast op de juiste lengte.

Bronnen:
http://www.hema.nl/winkel/huis-en-tuin/hui...
http://www.kwantum.nl/verlichting/schakelm...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100