Wie weet een goed adres of merk gordijnen?

Ik zoek gordijnen waar je wel van binnen naar buiten kan kijken en niet van buiten naar binnen.
Ik wil ze ook gewoon op 40 graden kunnen wassen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heet Inbetween vitrage, is iets dikker Toegevoegd na 3 dagen: ook bijvoorbeeld te bestellen bij Wehkamp: http://www.wehkamp.nl/wonen/gordijnen-raambekleding/in-between http://www.gordijnshop.nl/gordijnstoffen/inbetween-gordijn.asp http://www.gordijn-gordijnen.nl/in-between-gordijnen Hieronder dan nog als laatste een leuk muziekje van Wouter Hamel 'In between" om aan te zetten tijdens het surfen! http://www.youtube.com/watch?v=frnrV0L28tY

Dat is elke vitrage die er bestaat. De truc is om binnen het licht niet aan te doen, dan kunnen ze van buiten niet naar binnen kijken.

mijn moeder heeft gordijnen die lijken op vitrages. gewoon op een rail,. maar ze zijn gewoon wat dikker dan gewone vitrages, ze kan goed naar buiten kijken maar je ziet niks naar binnen. als je savonds de lampen aan hebt zie je wel het licht maar je ziet niemand zitten. gewoon bij leenbakker gekocht

Er zijn ook screens voor binnen en buiten. Screens zijn bedoeld voor zonwering. Bijkomend voordeel; je kan alleen van binnen naar buiten kijken. Deze zijn o.a. te koop bij Hornbach.

Ikea gordijnen. Stevige kwaliteit; dempt geluid en licht, en gaat inkijk tegen. Gordijn met voering; geeft een mooie achterkant. Gordijn met linnen inslag; geeft stevigheid en glans. Eenvoudig in te korten met het meegeleverde snelzoomband.

Bronnen:
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products...

Dat noemen ze ook wel een inbetweens. Bijna transparant, maar toch een beetje dekkend. Let wel op dat als het donker is en je hebt binnen een lamp aan dat je nog wel 'schimmen' kunt zien van buitenaf. Neem 100% polyester, die kan je lekker wassen, en nat ophangen dan hoef je ook niet te strijken. Nog een trucje, zet een lamp in de vensterbank voor de gordijnen zodat de aandacht op de lichtbron valt. (Ik werk in een gordijnenzaak)

Bronnen:
www.tschuurtje.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100