pvc vloer slecht gelegd, wat nu?

In mijn appartement is vorige week een pvc vloer gelegd. De verkoper is in ons huis wezen kijken en inmeten en samen hebben we besloten dat hij de vloer ging egaliseren en na 24 uur drogen de vloer ging leggen.
Nu hij klaar is, is de vloer heel erg ongelijk. Het lijkt wel een golfbaan. Ik heb de verkoper gelijk weer laten komen en hij constateerde ook dat de vloer niet goed was. Volgens hem omdat de ondergrond niet egaal was. Hij gaf daarvoor mij de schuld. Ik heb echter helemaal geen verstand van vloeren en heb daarom hem en zijn deskundigheid ingeroepen om een mooie en egale vloer te krijgen. Hij wil zich er nu vanaf doen met een kleedje terwijl ik vind dat hij de vloer moet leveren in de staat die ik verwachten mag van een professioneel bedrijf. Wat moet ik nu doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hij heeft de vloer geëgaliseerd en gelegd, hij is dus verantwoordelijk voor de slechte vloer. Je moet hem per brief verantwoordelijk stellen en een redelijk termijn noemen waarin hij de vloer kan herstellen. Reageert hij hier niet op binnen dat termijn dan kun je een advocaat of je rechtsbijstandsverzekering inschakelen. Dan is het aan de rechter of hij het alsnog moet herstellen, of dat je je geld terug krijgt. Toegevoegd na 1 uur: De brief wel aangetekend versturen en zelf een kopie houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100