Waat vind ik goedkoop laminaat?

Ik ga binnenkort verhuizen naar een (tijdelijke) huurwoning en ben op zoek naar betaalbaar laminaat van 7mm. Liefst icm ondervloer. Iemand een goed adres?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij hebben goede ervaringen met de Tundra laminaatvloer van Ikea, je kunt bij Ikea zowel de vloer, de plinten, de ondervloer en het materiaal kopen, de laminaatvloer zelf kost 5,99 per vierkante meter.

Er zijn overal dump winkels te vinden die restpartijen verkopen. Ook via marktplaats worden vaak 2e hands vloeren aan geboden die je vaak voor een appel en een ei kan overnemen. Succes.

Je hebt de laminaat outlet ook gamma parket is prima. Alle bouwmarkten hebben goed laminaat en goedkoop.

Momenteel loopt een speciale actie bij Brico waar men 21 % korting geeft op laminaat, dat is wel een grote korting. In het voorjaar zijn er diverse dhz-zaken die lente korting geven, even de kat uit de boom kijken kan geld opleveren.

Bronnen:
http://www.brico.be/wabs/nl/promoties/fold...

Zeil met een laminaatprofiel/motief, lekker goedkoop -zeker omdat het tijdelijke bewoning betreft- en voor hergebruik geschikt in je nieuwe huis (bijv. stukken knippen voor de vloeren van kasten). Carpetright heeft altijd wel goedkope aanbiedingen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100