Mijn tapijt krult in een hoek omhoog, wat kun je daar aan doen?

valt daar iets aan te doen? Het is een vrij kort stevig goedkoop Ikea tapijtje. Hij krulde na enkele maanden al in 1 hoek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Leg er een krant onder en plak dubbelzijdig plakband op de krant en het tapijt. Zo beschadig je je vloer niet.

Als je een visser in de familie hebt kun je hem/haar om een stuk looddraad vragen om dat er aan de onderkant tegenaan te zetten. Daarna bescherm je de vloer door er een stukje stof tegenaan te plakken.

Smeer een klein puntje seconden lijm onder je tapijt,even aandrukken,en het zit vast. Het is inderdaad lelijk,wij hadden het met zijl.We deden er een klein beetje seconden lijm onder, en alles is weer netjes. Suc6

Je kunt een rolletje klittenband kopen, of van die kleine vierkantjes, bevestig deze met dubbelzijdig tape aan het kleed en het andere stukje op de vloer, daarmee kun je het kleed vastzetten, later, als het tapijt vervangen moet worden, kun je de lijmresten van het tape, met lampenolie van de vloer verwijderen.

Ik zou met grove steek aan de onderkant van de hoek een driehoek van stof naaien en er een stukje stevig karton of hardboard inschuiven.

Op krullen van een tapijt duid op vocht. Eerst dient men dus het vocht te verwijderen door te ventileren, daarna kan je pas overgaan tot het oplossen van het krullen, dat is hierboven meer dan voldoende beschreven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100