Ik kan een bed kopen op koopgoedkoop.nl en dit bed wordt geleverd ''met een stevige lattenbodem van populieren hout'' heeft iemand hier ervaring mee?

Het bed is niet al te duur maar ik heb hebt financieel ook niet echt breed. Het bed zelf is denk ik wel sterk genoeg maar nu wil ik weten of dit ''populieren hout'' sterk is, dus wat zijn jullie ervaringen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Populieren, of populierenhout, is een verzamelnaam voor het hout van verschillende soorten uit het geslacht Populier (Populus). Deze houtsoort kan sterk verschillen, afhankelijk van de bomen die het hout leveren of de groeiplaats. Er komt relatief vaak reactiehout in voor. Het hout is dan geneigd te vervormen bij het drogen; ook is het dan lastig te zagen. Populieren is licht van gewicht, maar relatief taai en wordt voor veel doeleinden gebruikt. In Nederland worden er onder andere klompen van gemaakt. In Spanje wordt het gebruikt voor het maken van sinaasappelkistjes. Verder wordt populierenhout gebruikt voor kratten, pallets, papier, triplex en kasten Toegevoegd na 42 seconden: Er word wel beschreven dat het vrij taai hout is dus dat zal wel goed moeten zijn.

Dit hout wordt bijna bij 70% van de latten bodems gebruikt. Dit kan je gerust kopen hoor. Onze lattenbodems zijnallemaal van dat hout,en nog nooit problemen gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100