Is het mogelijk bij een groot raam rolgordijnen te laten overlappen?

We hebben een groot raam waarvoor raambekleding in de prijzen loopt. We hebben het idee om 2 (links,rechts) rolgordijnen aan de binnenzijde en 1(midden ) 5-10 cm daarachter met een overlap aan beide zijde van 10cm. Is dit een optie of zien wij iets over het hoofd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan prima. Het beste is de breedte in een even aantal gordijnen op te splitsen dan kan de ene achter de andere en lijkt het 1 geheel. Komt vaker voor is geeft een beetje een speels effect. Maak overlapping niet te klein want dan heb je inkijk.

volgens mij moet dit gewoon lukken. je moet er wel op letten hoe groot de bevestigingsbeugeltjes van het rolgordijn zijn, zodat deze wel op het kozijn gemonteerd kunnen worden met die afstand. Toegevoegd na 2 minuten: het zou nl een beetje raar staan als je die twee gordijntjes boven op/aan de voorkant van het kozijn monteert en de middelste aan de onderkant van dat kozijn. snap je wat ik bedoel?

Als je degene in het midden achter de twee buitenste doet, kun je niet meer bij het rolmechanisme als je ze alle drie naar beneden wilt hebben.

Vergeet je niet dat je de rolgordijnen ook nog fatsoendelijk naar beneden kan trekken in het midden. En erg mooi zal het niet uitzien maar dat is en kwestie van smaak. ip misschien moet je eens overwegen om vouwgordijnen te kopen die kun je van onderaf bedienen. En met de juiste maten passen ze altijd. Overal is tot half januari opruiming dus echt duur hoeft het niet te worden.

Misschien is precies naast elkaar een betere optie. Een vriendin van mij heeft heel goedkope rotan (donkerbruine) rolgordijntjes gekocht bij Leen Bakker...4 naast elkaar en op verschillende hoogtes opgetrokken, dat geeft een heel leuk,speels effect Toegevoegd na 1 minuut: Was zelfs aan de zijkant op maat te knippen met een tangetje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100