Hoeveel is dit meubel ongeveer waard? Zie foto.

Vurenhout. Dat wel.
Blad en kistje afgewerkt met politoer.

Ik vroeg me af wat de waarde was van de side table met kistje (niet wat onder de tafel ligt. Maar alleen het kistje wat op de tafel ligt en de tafel zelf.

Weet jij het antwoord?

/2500

Lastig, 200/300 €

Nou dat kan wel is rond de 150/200 zijn

ik denk rond de 150 ongeveer.

Dit heeft op dit moment de waarde wat de gek ervoor geeft. Het is niet oud. De tijd dat men goed geld gaf voor dingen die antiek en iets van waarde hadden is geweest. Die markt is helemaal in elkaar gestort. In jouw geval moet je blij zijn dat je voor alles bij elkaar een keer 25,00 euro kunt beuren. Bron.20 jaar in de meubelhandel,en 2e hands goederen.

drollie, afgezien van dat je er vast werk aan hebt gehad is het geen bijzonder item. zowel het kistje niet als het tafeltje. wil je enige kans maken op MP met de verkoop kan trefwoorden gebruiken als: landelijk, brocante, pimpen. dit in je hoop dat je iemand treft die creatief met de tafel aan de slag gaat. (doorgeschuurd krijtverf, driftwood look bovenblad bv) in dat geval zou ik gelijk akkoord gaan met een bod van 30-40 euro, en het kistje.... tja: denk dat je blij mag zijn als je er 7,50 voor kan vangen maar dan heb je wel enorm veel geluk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100