Waar zijn fotokalenders op hoogglanspapier het goedkoopst?

Ik wil graag een fotokalender op glanzend papier maken zoals hier wordt beschreven: http://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/09/22/A022.htm . Maar ik vind €19,90 exclusief verzendkosten voor een “liggende wandkalender op A4 met hoogglans” te duur. Waar kan ik een goede hoogglanskalender goedkoper krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt ongetwijfeld goedkopere fotokalenders vinden op internet, maar als je op zoek bent naar een professioneel gedrukte fotokalender op hoogglanspapier dan is dit een goede prijs.

Hema is erg goedkoop met dit soort dingen

Misschien ligt het een beetje aan het aantal, maar probeer eens bij Helios kalenders in Eibergen. Niet dat ik nu op internet heb gezocht voor u, maar ik woon daar toevallig in de buurt, dus misschien is het wat. ;-) Succes ermee!

Bronnen:
http://www.helioskalenders.nl/

Hier kost ie 14,99 http://www.posterxxl.nl/kalender/fotokalender.html?s=karsem801fotokalenderbrd Hier een aanbieding wie de nieuwe fotokalenders wil testen heeft Printing-1 een speciale aanbieding: voor de nieuwe fotokalenders geldt nu een introductiekorting van €10. De kortingscode “PRIXNL” geldt voor artikelen die door nieuwe klanten worden besteld en is geldig tot 31-10-2011. http://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/09/22/A022.htm

Fotokalenders op glanzend fotopapier glimmen ook en hebben duidelijk scherpere details dankzij de afdruk zonder raster en het steviger papier. Ze zijn wel wat duurder dan jouw voorbeeld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100