Bestaan er 'stickers' die je op de muur kan plakken om zo een bepaalde print achter te laten na het verven?

Ik ga een muurtje verven en het leek me wel vet om er een bepaald patroontje achter te laten of iets dergelijks

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja die zijn er. Vrienden van mij hebben op die manier op de muur in hun toilet allemaal luchtballonnetjes. Ze hebben die sjablonen destijds gekocht bij de schilder.

Jazeker, dat zijn sjablonen. Als je daar op googlet krijg je talloze mogelijkheden. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon te koop in de doe-het-zelf-winkels.

ik maakte ze zelf, ik kocht een goedkope rol behang, tekende daar een afbeelding op, knipte deze uit en plakte hem met behangplaksel op de muur, daarna verf eromheen en het behang weer verwijderen Toegevoegd na 20 minuten: wat ik nog leuker vond was een foto laten vergroten bij de kopieerwinkel en deze met carbonpapier overtrekken op de muur en daarna inschilderen

Afhankelijk van het patroon dat je wilt kun je heel goedkoop met afplaktape zelf aan de slag, gewoon plakken en DIRECT na het schilderen (voorzichtig) eraf trekken. Dit is wel meer voor rechte lijnen en vlakken natuurlijk maar wel geschikt voor grotere oppervlakken. Als alternatief zou ik zeggen: koop van de verwijderbare stickers, bijv bij de kwantum hebben ze hele mooie, sommige wel 1 m groot (bloemen, takken ed) Dan kun je er evt een meerkleuren pallet van maken, eerst de omgeving waar de bloem moet komen een kleur geven, goed drogen die bloem erop en dan de rest in de "echte" kleur schilderen als je die stickers ziet, wil je trouwens misschien wel helemaal niet meer door schilderen een patroon maken, die zijn zowiezo al erg leuk op een muur Toegevoegd na 2 minuten: zie de link voor een paar voorbeelden (niet van de kwantum trouwens maar om een idee te krijgen)

Bronnen:
http://www.muurstickers.net/?gclid=CIyxwu_...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100