Ik krijg mijn E.dentifier2 niet aan, weet iemand hoe dit werkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik neem aan dat je het over die van ABN AMRO hebt? Als je wilt inloggen voer je op de website je rekeningnummer(staat op de pas) en je pasnummer in(3 cijfers, staat naast het rekeningnummer). Dan klik je op e-dentifier 2 en volgende/ok. Je stopt je pas in de e-dentifier, die dan automatisch aan gaat, voert je pincode in, en afhankelijk wat je verder gaat doen(geld overmaken of andere dingen) kun je een van de opties uit het menu kiezen. Succes!

Als je je pas er insteekt zou hij 'aan' moeten gaan. Zo niet: naar de bank ermee. Let op dat je het ding niet via USB op je PC aansluit: dat is niet veilig!

In de eerste plaats: berichten over extra veiligheidsrisico's van de E.dentifier 2, in combinatie met een usb-kabel, zijn echt onzin. Dit systeem is net zo (on)veilig als elke andere methode: https://www.abnamro.nl/nl/prive/overabnamro/veiligheid/edentifier.html#/?s=0/:S0 http://computertotaal.nl/internet---netwerken/26349-usb-e-dentifier-van-abnamro-lek.html De eenvoudigste manier om de E.dentifier aan te sluiten is gewoon is gewoon via de bijbehorende usb-kabel. Als je de E.dentifier met je pc hebt verbonden, moet je de software op je pc installeren: https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/edentifier/software-installeren.html#/?s=0/:S0 Dat gaat als volgt. Wacht tot downloadscherm is geopend. Klik op 'Uitvoeren'. Software installeren Klik op 'Installeren'. Wacht tot venster 'Software is geïnstalleerd' verschijnt. Klik op 'Voltooien'. Inloggen in Internet Bankieren Vul je gegevens in waar nodig. Klik op 'Inloggen'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100