Waar is de korste wachtlijst voor een woning in nederland?

Toegevoegd na 36 minuten:
Ik ben 3 jaar geleden naar engeland verhuist en ik will terug. Mis mijn kinderen en familie. Het maakt me nite echt uit hoe of waar, will gewoon weten waar ik het snlst een huis kan krijgen. Zie het niet echt zitten om jaren bij mijn ouders in te trekken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

n feite zou je binnen een week een huurhuis kunnen hebben: Er Zijn Geen Wachtlijsten meer!! Natuurlijk kun je een voorkeur hebben qua provincie, regio, prijs of woningstichting/ huiseigenaar. Hieronder is wat ik zo snel online kon vinden. Er zijn ook particuliere woning-eigenaren, die in principe [altijd] duurder zijn. Ook is het vaak fijner om met een kantoor te maken te hebben, dan met een particulier, die wat minder vaak alle regels hanteert. Succes, het moet lukken voor de zomer nog! In willekeurige volgorde : Uit de bron: http://www.nuwonen.eu/Huren Huren via Nu Wonen Wat uw wensen ook zijn voor uw woning, de medewerkers van Nu Wonen hebben de kennis en de expertise in huis om u zo snel en adequaat mogelijk te voorzien van uw gewenste woning. ———-/———- Uit de bron: http://www.desleutels.nl/templates/content.aspxpageid=324 Wonen Zonder Wachtlijst Direct beschikbare vrije sector huur woningen van de Sleutels in Leiden en Voorschoten. Neem contact met ons op via (071) 516 26 36. Controleert u vooraf of u voldoet aan onze voorwaarden. ———-/———- Uit de bron: http://www.woonzicht.nl/smartsite.dws?id=293 wonen zonder wachtlijst Op Wonen zonder Wachtlijst vindt u woningen van corporaties boven de huurprijsgrens (€ 681,02), de zogenaamde vrij sector woningen. Voor de meeste woningen gelden geen inkomensgrenzen. Daarnaast vindt u hier soms ook woningen van corporaties die al een aantal maal geadverteerd zijn via Regulier Aanbod maar wat niet heeft geleid tot verhuring. Hierbij kunnen wel nog inkomensgrenzen worden gehanteerd. ———-/———- Uit de bron: http://www.24living.nl >>>Direct een woning huren? Geen wachtlijst? Dat kan bij 24 living We hebben geen wachtlijsten en helpen u graag aan een nieuwe woning die u direct kunt huren. Het actuele aanbod van kamers, studio’s, appartementen en eengezinswoningen vindt u op http://www.24living.nl. Deze woningen kunt u meestal op korte termijn huren. ———-/———- Uit de bron: http://www.dunavie.nl/huren-bij-dunavie/een-woning-zoeken/direct-te-huur-huren-zonder-wachtlijst.html Nu te huur (zonder wachtlijst): Vier vierkamer eengezinswoningen en een driekamer eengezinswoning in de Rooie Buurt. De woningen zijn onlangs geheel gerenoveerd! Hierna link naar alle huurwoningen-aanbieders: https://www.google.nl/search?q=huurhuizen+zonder+wachtlijst&rlz=1C1CHFX_nlNL530NL530&oq=huurhuizen+wacht&aqs=chrome.2.57j0l3.11829j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ik denk dat je het beste in de particuliere sector kunt zoeken. Er staan volop woningen te huur per direct. Gewoon via Google. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100