Beste manier om muizen uit mijn etensla te houden?

Op werk heb ik altijd wat pakken koekjes liggen, maar vandaag een grote ravage in de la aangetroffen. Waarschijnlijk hebben een stel muizen zich tegoed gedaan aan mijn koekjes!
Zat eraan te denken om een koektrommeltje te kopen om daar alle etenswaren die ik op werk heb liggen in te bewaren, maar zou dat de muizen tegenhouden?
Of iemand nog een goed idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een koektrommeltje komen de muizen in elk geval niet meer aan je koekjes, dus dat zal al helpen. Maar het feit dat ze überhaupt in je bureaulade komen, is al ernstig genoeg. Ik weet niet in wat voor soort bedrijf je werkt, maar ik zou het toch eens bij de directie aankaarten. Muizen horen niet in een bedrijfspand te komen. Toegevoegd na 1 minuut: Gebruik dan wel een metalen koektrommel; plastic of andere zachte materialen vreten de muizen gewoon doorheen.

Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. een paar dubbels Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker 2 tot 3 mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg. Wel eens in de 2 of 3mnd het potje met water en Eucalyptus olie verversen. het werkt echt. https://omaweetraad.nl/diversen/muizen Koekjes in een plastic zakje zijn iig niet veilig, of in de eigen verpakking, dus een koekjestrommel is een goed idee. Als je zeker wilt weten of er muizen zitten, kan je een beetje pindakaas in de la achterlaten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100