in boeken en op films zie je heel vaak dat mannen en vrouwen conflficten hebben over de wc bril is dit realiteit?

Weet jij het antwoord?

/2500

In veel huishoudens wordt er veel gepraat over de wc bril of je hem de volgende keer omhoog of omlaag wil zetten

hoor het om me heen wel eens, maar zelf kan ik me er niet zo druk om maken. Ik (vrouw) doe toch ook niet telkens de bril omhoog als ik klaar ben? En heb trouwens liever dat de mannen vergeten hem omlaag te doen, dan dat ze hem helemaal niet omhoog doen.. Heb graag droge billetjes.

Bij ons thuis is het nooit een conflict geweest. Er ging wel eens wat fout toen de kinderen nog klein waren, maar door elke dag een desinfecterend doekje langs de wc te halen, is dat probleem ook zo weer opgelost.

Ik zie niet veel boeken en films waarin dit ter sprake komt, dus ik denk eerder dat het uit de realiteit bij jezelf thuis van doen heeft.

Inderdaad één van de meest zinloze discussies die er bestaat! Verder geheel met het antwoord van mijn voorganger eens! Toegevoegd na 25 seconden: Voorganger Ninteddy

Ja, het is een feit dat dit een gevoelig onderwerp blijft. Mannen, hoe goed ze ook denken te kunnen sturen of 'hem' onder controle denken te hebben, het plasje gaat ondanks alle voorzorg weleens de andere kant op dan 'gepland'. Oplossing: altijd zitten. En, volgens mijn huisarts, ook aan te raden. Deze 'houding' is ontspannender en daardoor gaat het ook makkelijker, enz... Wie heeft mij ooit aangeleerd dat ik staande moet plassen, en waarom?

Ik denk dat het in de film/het boek ook een moment is waarmee aangegeven kan worden: "kijk, ze zijn nu in de fase aangekomen dat ze kleine ruzietjes hebben"> is een bepaald stadium van een relatie. (Het is niet zo dat dit in de werkelijkheid/realiteit ook altijd gebeurt).

Ons toilet is niet zo groot,dat we over de WC bril een conflict kunnen hebben!

Nee ik denk van niet. Als je daar al een echtscheiding door zou krijgen, dan zit er echt veel meer verkeerd in die relatie. ( of bijvoorbeeld door een tandpasta dopje, haren in het putje, vuilnisbakken legen etc etc...) Als dit soort dingen niet besproken kan worden, helpt een dure terapeut ook niet meer zoals ze dat in film ook oplossen :-)

onnozel gezeur maak de wc 2 keer per week goed schoon,dat is belangrijk,ik ken die conflicten uit films maar dat waren comedyfilms,eentje was van J.Carrey bruce almighty

Moeders moeten hun zonen leren zittend te plassen. Dan worden de WC-brillen niet telkens bespetterd en zitten vrouwen en mannen droog. Volgens mij is het aardig macho om te blijven staan.

Ik heb nog nooit een boek gelezen of een film gezien waar dit ter sprake kwam, laat staan een conflict. Is het realiteit? Er zijn van die stickers: "Heren doe de bril omhoog, dames zitten ook graag droog." Die zullen er niet voor niks zijn, dus zal het wel een probleem zijn..........ergens........ofzo. Persoonlijk heb ik er niks mee.

Inderdaad is dit een bekend thema in ruzies tussen man en vrouw. Doe de bril omhoog, de vrouwen zitten ook graag droog. Daarna moet je natuurlijk weer wel de bril omlaag doen als je man bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100