Hoe verwijder je verf van kunstof kozijnen en deuren?

Er zijn bij ons thuis een paar deuren en kozijnen geverfd.. Die ik dus liever niet geverfd nou wille hebben. Maar met een verf krabber snij je gelijk in t kuntstof.. Hoe kan ik het dan het beste kunnen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een verfverwijderaar

Je moet heel voorzichtig zijn inderdaad. Gebruik geen thinner want dat kan het kunststof aantasten. Probeer het eens met wasbenzine. Dit is minder agressief. Probeer het wel eerst in een minder zichtbaar hoekje om te kijken hoe het kunststof reageert. Je zou ook een heeeeel fijn schuurmiddel kunnen proberen. Daar heb je bij autozaken bijvoorbeeld speciale middeltjes voor, voor kunststof bumbers enzo.

Er zit niets anders op dan te schuren. Na het schuren en stofvrij maken kan hard PVC voor een betere hechting worden afgewassen met methylethylketon (MEK). Zachter PVC moet worden gereinigd met een minder agressief oplosmiddel, bijvoorbeeld een mengsel van terpentine en MEK (1:1) of een waterige zeepoplossing. - See more at: http://www.schildersvak.nl/vraagbaak/id6-verf-verwijderen-van-kunststof.html#sthash.hRjYhvEo.dpuf

Bronnen:
http://www.schildersvak.nl/vraagbaak/id6-v...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100