hoe maak ik mijn nep-suede kussens van de bank schoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste is om het met de stof zelf te doen. Als je een lapje hebt van dezelfde stof, dan gebruik je die. Het heeft dezelfde structuur en dat is beter voor de vezels, zodat je geen plekken ziet. Zoals psmans zegt met wat water en shampoo. Toegevoegd na 10 minuten: als je de hoezen eraf kunt halen, dan kun je het in de wasmachine op wolprogramma met een klein beetje vloeibare wasmiddel wassen.

Ik zou advies vragen aan een goede stomerij. Wie weet kunnen ze het totale kussen of kussens wel reinigen. Beetje link om te gaan wassen, als het mislukt heb je een probleem.

Gebruik St marc, bij de goede doe hetzelf zaken te verkrijgen is een biologisch afbijtmiddel maar het helpt fantastisch. je kan het verdunnen zoveel als je wilt, wel na spoelen met schoon water. wij hebben een geweldige stoffen fauteuil en zouden deze wegdoen, omdat deze er niet uitzag waarop kenissen zeiden waarom maak je 'm niet schoon waarop wij zeiden dat we van alles al geprobeerd hebben. Toen zei deze heb je ook al St Marc gebruikt nee dus en baat het niet dan schaadt het niet maar de stoel hebben we nog steeds hij is als nieuw

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100