hoe krijg ik hardnekkige lipstick van de muur af? ik heb het al met naggelakremover en make-up remover geprobeerd maar nu is mijn paarse muur oranje..

ik heb een soort van lipstain (lipstick die er heel moeilijk afgaat) geknoeid op mijn paarse muur en nu zitten er allemaal vlekken, heb geprobeerd om met make-up remover en nagellak remover eraf te halen maar nu zijn het grote oranje vlekken geworden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Vlekken lippenstift verwijderen : Nooit wrijven! Lippenstiftvlekken verdwijnen meestal al met een gewone wasbeurt, zeker als u de vlek eerst voorzichtig dept met wat alcohol, spiritus of terpentine. Hardnekkige lippenstiftvlekken kunt u gemakkelijk met verdunde ammonia verwijderen.

Bronnen:
http://www.vooroma.nl/vlekkengids/lippenst...

Nu je het al met agressieve middelen hebt geprobeerd, is er helaas geen redden meer aan. De oranje vlekken zijn uitgebleekte plekken van je paarse muur. Je krijgt de vlekken alleen nog weg door de muur opnieuw paars te verven.

Ik heb dit probleem net nog meegemaakt! Nodig: -Spons -Bleekmiddel -(eventueel) oude tandenborstel Je moet wat bleekmiddel op de spons doen en die gewoon over de vlek heen wrijven. Als er kleine gaten zijn of iets anders kun je beter een oude tandenborstel gebruiken, maar dat hoeft niet! Met vriendelijke groeten. Mevr. Lippenstift Probleem

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100