Hoe krijg ik deze stank uit mijn wasdroger?

Ik heb per ongeluk een natte was in de wasdroger laten zitten. Gewoon glad vergeten, moest nog iets anders doen telefoon bla bla bla.

En vergeten de wasdroger aan te zetten. Nu stinkt de droger naar iets vies. Ik weet niet hoe dat heet, maar de geur van natte zwemkleding die je na het zwemmen gewoon lekker een tijd in een plastic tas laat zitten. Dat gaat na een paar dagen ook zo meuren.

Die geur zit nu in mijn droger, de was heb ik opnieuw gewassen en ruikt weer goed. Maar zodra ik het in de droger doe, stinkt de was weer, en de droger nog steeds.

Iemand een tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb dat gehad met een was in een emmer, en met een was in de machine, mijn antwoord is de was opnieuw wassen (heb je al gedaan) en de wasdroger heeft bij mij een pompfunctie, als je daar nou een kleine was in doet met een beetje meer lekker ruikend waspoeder en je laat hem water pompen, is het probleem opgelost lijkt mij, omdat je dan het lekkere luchtje rondgepompt hebt ! succes!

Ik zou in de droger een schaaltje met azijn plaatsen. Na een aantal uren ia de geur verdwenen. Azijn neutraliseert nml geurtjes.

Ja, dat is geur van stikken van was. Je kan dat wat vergelijken met schimmel : je krijgt de geur moeilijk weg. Het beste daartegen is nog altijd puur dikke bleek of eventueel bleekwater. Je doet wat bleek op een doek. Daarmee wrijf je de wanden van je droogtrommel in met een dunne laag. Dan laat je je droger even draaien zodat de geur zich ook kan verspreiden naar de afvoerbuizen en zo. Zo een vijf minuten tot maximum tien minuten op lauwe temperatuur. Nadien moet je de wanden natuurlijk zeer goed afspoelen. Hou je niet van bleekwater, dan kan je het ook proberen met Dettol. Zelfde systeem.

Ik zou de wasdroger van binnen goed schoonmaken heet water en soda, gewoon met een natte lap natuurlijk. Daarna een droge washand drenken in de azijn en in de wasdroger en dan aanzetten, en daarna gewoon een nachtje open laten staan. Azijn neutraliseert vervelende luchtjes erg goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100