Waar kan je spinnenverdelgers halen?

Wij hebben thuis last van spinnen die bij het raam zitten(aan de buitenkant), we willen zo een verdelger halen om op en rondom de ramen te spuiten. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Regelmatig je ramen en sponningen wassen met water en een flinke scheut huishoud azijn spinnen hebben een hekel aan azijn lucht , en deze oplossing kost bijna niets,Sukses er mee!

bij de drogist hebben ze allerlei bussen zoals tegen mieren, vlooien, teken, allerlei kruipend ongedierte en ongetwijfeld ook tegen spinnen. het kruidvat verkoopt deze. Toegevoegd na 3 minuten: bedenk wel dat spinnen zeer nuttige dieren zijn. spinnen helpen jou tegen vieze vliegen en misschien nog beter, ze vangen ook die rot muggen, die als jij wil slapen om je hoofd heen blijven zzzzzzzzzzoemen... als je bang bent voor spinnen, bedenk dan hoeveel groter jij bent en dat hij véél banger is voor jou !

Als die spinnen (kruisspinnen o.i.d.?) aan de buitenkant van het raam zitten op welke manier ondervindt je er dan last van? Ze maken geen herrie of wat dan ook neem ik aan. Wil je ze weg hebben neem dan een bezem ter hand en veeg ze weg of spuit ze weg met een tuinslang ofzoiets. Gif werkt buiten niet echt langdurig door namelijk.

het is onzinnig om spinnen te willen verdelgen. het zijn nuttige beestjes, die muggen en vliegjes eten, en zelf weer door vogeltjes gegeten worden. ook is het volkomen onnodig meteen naar de flitspuit te grijpen. er bestaan biologisch afbreekbare middelen, die spinnen weren ipv verdelgen. dit soort middeltjes zorgt dat de webben niet meer hechten aan je kozijn, dus de spinnen zoeken hun heil elders.

Bronnen:
http://www.insectguard.nl/particulieren.html

bij tuincentra's zijn diverse insectenverdelgers te halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100