wat kan ik doen tegen vliegende mieren in mijn woonkamer?

We hebben al een aantal weken last van vliegende mieren. Al vaker ingespoten met spray in de ruimte. Recent ingespoten in de plinten en kieren. Alleen ze zijn er weer. De grote gaan dood, maar ik geloof niet dat de eitjes dood zijn gegaan. Hoe kan ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

U zou best hun nest opzoeken en daar mierenpoeder instrooien, helpt gegarandeerd, ze nemen dit mee in hun nest en de volledige kolonie sterft.

vliegende mieren zijn de toekomstige koninginnen. Wat je het beste kan doen is zorgen dat ze de kans krijgen naar buiten te vliegen. Doordat ze als doel hebben om te paren heb je er steeds meer... Het is niet gemakkelijk maar je zal het wel moeten bestrijden. Zoiets kan jaren duren... gif/ insecticide helpt maar heel kort. Ze zitten in muren en gaten... als het echt teveel is even de gemeente om advies vragen en mss een verdelger.. ( is niet goedkoop) maar 1 voordeel, het is maar 1-2 x per jaar... Vooralsnog je huis goed stofzuigen en veel ramen open en sprayen maar... 'Succes

Waarschijnlijk zitten ze onder in een bloempot.. En dan inderdaad, ramen en deuren open. en als je gevonden hebt waar ze vandaan komen dan wat mierengif erbij gooien..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100