Hoe krijg ik moeilijke vlekken uit mijn witte schoenen? (Zie afbeelding)

Ik heb nu sinds een maand nieuwe schoenen. Ze zijn helemaal wit en van het merk Hugo Boss. Het vervelende is echter dat de zijkanten van een bepaalde stof zijn die moeilijk zijn te reiniggen. Ik heb geprobeert ze te wassen met de hand onder warm water en een beetje wasmiddel maar kreeg het niet weg. Iemand een idee? Ik vind ze namelijk veel te mooi om nu al weg te doen vanwege de vlekken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Stop ze in een oude sloop en was ze in de wasmachine op 30 graden. Voeg bij uw gebruikelijke wasmiddel een druppel bleekwater. Laat ze dan drogen in de openlucht. Succes!!

Vanish Dual Power wordt als beste aangeprezen. Zelf gebruik ik Treffer (te krijgen bij DA drogist). Daar verwijder je zelfs olievlekken mee.

Er bestaat speciaal witsel om tennisschoenen weer wit te krijgen. Dus even langs de sportkledingwinkel.

Als je een vaatwasser hebt zou ik ze daar in doen. Dit houdt je schoenen mooier dan in de wasmachine. Wel op de kop in de vaatwasser, anders blijft er water staan in je schoen. Je zou de vlekken kunnen voorbehandelen met bovenstaande middelen, maar ook zonder waren mijn schoenen altijd weer schoon. Als ze uit de vaatwasser komen aan de openlucht laten drogen.

Pak eens een doekje en wat iet of wat vochtig is en strooi er wat bakpoeder op en wrijf voorzichtig over de vlek. Daarna met water deppen Eventueel herhalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100