Hoe krijg ik mijn spiegels echt glanzend??

Wasbenzine, glassex ( hoe kom je aan zo'n naam!), azijn, uien in het water, gewoon schoonmaakmiddel, afwasmiddel...alles heb ik al geprobeerd maar écht glanzend worden ze niet. Lijkt altijd een laagje achter te blijven..
Wie heeft de gouden tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Napoetsen met een krant! Toegevoegd na 52 seconden: Op de één of andere manier zorgt de drukinkt voor glans op ramen en spiegels. Dus neem het liefst een pagina met een flinke foto!

Glassex, maar dan uitwrijven met een oude opgepropte krant, geen keukenpapier! Resultaat is verbluffend!

Maakt niet uit wat je doet. Alle middelen die je noemt zijn goed. De truc is om daarna als het glas droog is het na te wrijven met keukenrol, toiletpapier of krantenpapier en dat regelmatig te verversen.

Met warm/ lauw water met een scheut ammoniak.

Sproei wat glassex erop en wrijf het weg met een opgefrommeld stuk krant.

ik gebruik anti-condens, van het merk valma. het is een spiritus-achtig goedje, wat je spiegels echt schoonmaakt. de badkamerspiegel beslaat meteen een hele tijd niet meer, wel zo fijn! ik wrijf na met een stuk keukenpapier.

Is je spiegel vies en je wilt hem schoon? Spuit wat deo erop, het werkt perfect! Ga er met een doekje overheen en de spiegel is als nieuw! Vingers en vlekjes op een spiegel poets je weg met een oude krant.

Bronnen:
Oma weet raad.

met een schuursponsje en schuurmiddel.daarna goed afspoelen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100