Hoe maak ik de posters op mijn muur schoon?

Toegevoegd na 19 minuten:
Stel dat ik het voorzichtig met een sopje probeer... Welk middel richt de minste schade aan? Waarschijnlijk is het meeste vuil nicotineaanslag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

sommige posters hebben een klein laagje bescherming eroverheen zitten ze voelen dan glad aan. deze kun je met een heel licht vochtig doekje afnemen. ik gebruik dan wel eens een klein beetje handzeep op het licht vochtige doekje. het kan alleen met de stevige posters, heb je van die dunne posters uit bijvoorbeeld een hitkrant enzo dan kan je het niet schoonmaken omdat het papier niet stevig genoeg is. probeer eens een klein stukje of op de minst leuke poster. succes.

Bronnen:
eigen ervaring.

als je de posters niet achter glas hebt, is er weinig wat je kan doen zonder risico je posters te verpesten. heb je ze wel achter glas, dan doet een lapje met spiritus wonderen.

Met een droge doek het stof er afhalen, dat is het enige wat je kunt doen, als ze inderdaad niet achter glas zitten!

Je zou in een hoekje kunnen proberen met een fleece doekje wat iet of wat vochtig is. Kijk dan wat er gebeurt. Gaat het goed dan kun je misschien een stukje meer proberen. Gaat dit niet lukken zou de optie kunnen zijn om te proberen een nieuwe poster op de kop te tikken .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100