Wat kan er gebeuren als je de was vergeet uit de wasmachine te halen?

Hallo,

Wat kan er gebeuren als je de was vergeet uit de wasmachine te halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

T gaat muf ruiken, en als je lang wacht gaat t schimmelen

als het er een paar dagen in zit is het niet erg, het is geen opslagplaats dus op den duur gaat het stinken

Het hangt ervan af, hoe lang je het vergeet. Als je 's avonds gewassen hebt, en het de volgende ochtend alsnog ophangt, is er niets aan de hand. Maar na 2 dagen ruikt het niet meer fris als je de wasmachine opendoet : dan nóg maar eens wassen, en dan sneller ophangen. Maar als je het een week vergeten hebt, denk ik, dat je het wasgoed weg moet gooien : dat wil je echt niet meer aan, of op je bed hebben, of je mee afdrogen....

Als je het kort vergeet, is er bijna niks aan de hand. Een beetje extra gekreukeld, omdat de natte weefsels zwaar zijn en het gewicht van al het wasgoed wat erboven ligt op de onderliggende stukken duwt. Als je het langer vergeet, ja, dan krijg je inderdaad schimmelvorming. Dat begint eerst met een beetje muffigheid, maar als je lang genoeg wacht, zul je de schimmel kunnen zien en gaat het echt stinken.

ja kast raakt op een gegeven moment leeg je hebt geen strijkgoed en als je heel lang wacht geen nieuw wasgoed de was kan gaan stinken of het weer komt erin. (schimmel) en je kan je gaan realisteren dat je bent vergeten de was uit de machine te halen uiteraard. ;-)

Je was goed gaat enorm stinken .Je kan het daarna beter nog een keer wassen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100