Hoe verwijder je vlekken van spaghettisaus?? (op witte T-shirt)

Weet jij het antwoord?

/2500

Al ossengal geprobeerd?

Met een fles dusty van de wibra kan je de meest gekke vlekken eruit krijgen, weet niet of dit ook voor spaghetti vlekken werkt.

Ten eerste meteen spoelen met water (lauw) Je kan hem een nacht in de groene biotex zetten. Daarna wassen in de machine. Als het er niet al uit is) . Moet eruit gaan dan.

Bronnen:
http://www.biotex.nl/

Direct doen, kunstgebit reinigingstablet oplossen in een half glaasje heet water en het neg bruisende spul op de vlek gieten, dan deppend schoonmaken, dit werkt voor vrijwel alle vlekken.

Direct pure geconcentreerde afwasmiddel erop doen. Even laten inwerken en goed inwrijven. Dan zo heet mogelijk wassen met een witwasmiddel. Als er dan nog een lichte vlek te zien is helpt bleken in de zon.

Hoi! Voor adviezen over het verwijderen van vlekken op witte T-shirts kan je hier kijken: http://www.witteboorden.nl/weblog/index.php/2011/06/05/grote-wasjes-kleine-wasjes-hoe-een-t-shirt-wassen/ Succes met de vlekken! Groet

Bronnen:
www.witteboorden.nl

Ik gebruik voor dit soort vlekken ALTIJD groene zeep van driehoek, werkt bij mij altijd! Daarom gebruik ik dat ook altijd XD:P

Bronnen:
http://www.tcwgroep.nl/default.asp?pageid=...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100