Douche ontstoppen zonder ontstopper?

Ik ben pas verhuist. En nu is mijn douche verstopt . Aangezien ik geen ontstopper in huis heb en dat soort dingentjes. Is er nog een andere mogelijkheid ? Morgen ochtend om 8 uur komt namelijk de thuiszorg om te helpen met douche en dan wil ik het het liefst opgelost hebben. Iemand tips ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je een plopper? Dan kun je het daarmee proberen. Ook zou je een metalen klerenhanger uitelkaar kunnen buigen en daarmee zover mogelijk in het putje stoppen. Vaak zijn het haren die de weg versperren. Sommige wc reinigers werken ook als ontstopper. Maar ook een halve zak soda kan het probleem soms oplossen.

Ha, die Sn00piiy; Je kunt kijken of je ergens een stevig maar buigzaam stuk ijzerdraad kunt vinden (bijvoorbeeld stroomdraad) waarmee je dan kunt proberen het putje door te prikken. Ook al heb je per ongeluk wel korrels in huis, NIET gebruiken, die troep maakt verstoppingen vaak alleen maar erger. Vloeibaar spul zoals dikke bleek en gels (Cillit Bang en dergelijke) helpen dan beter.

bel die thuiszorg (er is altijd wel iemand die dienst heeft, in elk geval zijn ze nu sowieso nog klaarwakker) en vraag of zij een ontstopper kunnen meenemen. dan zijn ze in elk geval op de hoogte. het is niet hun werk, maar zónder kunnen ze in dit geval niet werken. en als ze het wél van te voren weten is het: kleine moeite, groot plezier!

deksel verwijderen douche put / stankslot schoon maken ( geen vloeibare ontstopper) warm water met soda old fashion way ik ben loodgieter van beroep , wanneer vloeisbare ontstopper niet weg kan lopen door de afvoer versteend het en ben je verder van huis . wanneer het met soda niet oplost douche afvoer laten doorveren met een trommel veer . succes Gr.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100