Wc ontstopt, waar moet ik de ontstopper laten?

Rare vraag, zullen jullie denken, maar waar moet ik de ontstopper laten nadat ik de wc er net mee heb ontstopt? Ik ga hem niet terug in het kastje zetten, ik heb er namelijk mee in de pot zitten woelen. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Afspoelen (desgewenst met chloor om te ontsmetten) en in een schoonmaak emmer laten drogen en eventueel daar definitief ook bewaren.

In de tuin misschien

in de meterkast, daar staat hij niet in de weg. of in je schuur als je die hebt.

Aangezien het onhygiënisch is raad ik je aan een nieuwe te kopen of deze grondig te reinigen. Je kunt hem reinigen door de wc meerdere malen achter elkaar door te trekken en de ontstopper met het water al spoelende weg te krijgen. Lukt het niet dan kun je het beste een nieuwe kopen.

Grondig schoonmaken en laten drogen. Een zelfde oplossing is voor poep aan uw schoen, schone luier geven, vogelpoep op uw jas , kind wat braakt in uw huis. Een beetje volwassener aanpak van dat soort dingen dus. U kunt ook alles gelijk bij de vuilnis zetten en nieuw aanschaffen. Ik zie het al voor me, u laat uw kostbare diamanten ring in de toiletpot vallen en wordt voor de keuze gesteld, pakken en schoonmaken of doorspoelen?

enkele opties zijn : muurkast, wc, schuur, zolder, ergens waar hij niet opvalt

Eerst goed schoonmaken, dan een plastic zak eromheen en vervolgens in de meterkast i.d. zetten. Tenminste, als je vaker een verstopte wc hebt. Zo niet, dan kun je hem ook weggooien. En een nieuwe kopen voor de gootsteen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100