Hoe krijg ik bloed uit mn bekleding?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als we bloedvlekken moeten weghalen is het begin en einde van iedere behandeling koud water. U zult zien dat met koud water haast alle vlekken verdwijnen. Zelfs oude bloedvlekken, geweest in water, lossen op. Hoewel heet water in het algemeen beter reinigt dan koud water, mag u voor het weghalen van bloedvlekken nooit heet of kokend water gebruiken. Het stollingsproces van het bloed zou daardoor bevorderd worden en de vlek wordt daardoor keihard. Wasbare kleding laat u weken in koud sodawater. Bloedvlekken verwijder je heel eenvoudig door koud water met keukenzout. - Lyda Bouwen Bij een BLOEDVLEK : Doe wat "spuug"op de vlek en voorzichtig met een gaasje DEPPEN, niet WRIJVEN. Herhalen tot de vlek eruit is. Tip van mijn moeder die nu 88 jaar is!! Werkt echt. Op alle stoffen!!! - Marga Tooten Bloedvlekken: Wat lauwe ammonia doet wonderen, ook bij oudere vlekken. - Miek Doe melk op de bloedvlek en deze verdwijnt. - Marjan Wat bloed op matras etc...een papje van tafelzout en koud water, tijdje laten inweken en wegkuisen met vochtig propere doek, bloedvlek foetchie ! - Marci De vlek insmeren met shampoo, even deppen en dan in de wasmachine, bij mij is het altijd gelukt. - Karin Bloed kun je verwijderen uit kleding door het in de biotex groen te zetten. - Sanne enkele tips

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

dat is me laatst goed gelukt, en de vlekken waren niet echt vers. eerst goed deppen met koud water, dat scheelt al. vervolgens afmaken met vlekkenverwijderaar van vanish (is knalroze fles).

Dan moet je de vlek laten weken in de melk! En vervolgens in de wasmachine! Wat ook lukt is om de vlek goed te schrobben met pure andy, vervolgens in laten trekken en daarna moet de wasmachine zijn werk doen!

Biotex wil nog wel eens helpen eerst goed laten inweken en dan goed uitwassen

bloed met koud water zoveel mogelijk uitspoelen, daarna Shout erop uit de fles, zachtjes inwrijven en dan in de wasmachine wassen. Gaat er echt uit! Toegevoegd na 1 minuut: aannemende dat je de bekleding eraf kunt halen (bedoel je stoelhoes of zo?)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100