hoe kan ik het venster van mijn oven reinigen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

gebruik as van sigaretten, of as vanuit de openhaard, doe dit op een vochtig schuursponsje (niet de harde kant) en wrijf dit in rondjes over de vlekken. Verdwijnt als sneeuw voor de zon. (tip gekregen van schoorsteenveger)

Met een heet sopje en een schuursponsje. Als een gewoon simpel sopje niet voldoende is, dan een bus ovenreiniger kopen en de boel daarmee inspuiten. Of een andere sterke vetoplosser.

Als je het raampje bedoelt, met glasreiniger spray. Of met een brillendoekje (heb ik 2 dagen geleden gedaan en ging prima, maar de raam was niet zo erg vies).

Ligt eraan hoe vies het is, is het echt aangebakken, zou ik het zeker met een vetoplossser inspuiten en plus-minus 10 in laten trekken, anders gewoon zoals elk ander soort glas gereinigd wordt.

met mr muscle ovenreiniger spuitbus dit is zeer goed ik gebruik het altijd

Bronnen:
http://www.mrmuscle.nl/Voor_in_de_keuken/p...

DIT MOET JE AANSCHAFFEN! De overnreiniger van Prowin. Werkt echt ongelooflijk. Krijgt zelfs de vlekken weg die je er met een sopje, schuurspons, dure poetsmiddeltjes niet vanaf krijgt. Helaas kan je het niet in de winkel kopen, maar wil je het een keer proberen, neem dan maar contact met me op voor verkoopadressen.

Met een iets vochtig gemaakt Brillo zeepsponsje krijg je aangekoekt vet er heel goed en makkelijk af, goed naspoelen en met glassex en keukenpapier weer glanzend wrijven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100