Hoe heet zo'n pinnending voor aan een lantaarnpaal en waar koop ik die?

Om te voorkomen dat alle buurtkinderen via de paal op mijn dak komen, wat lekkages kan veroorzaken...De bouwmarkten weten wat we bedoelen , maar verkopen het niet...waar wel??

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik neem aan dat de lantarenpaal van de gemeente is. Lijkt mij dat zij daar ook voor moeten zorgen en ze zouden zeker moeten kunnen zeggen waar ze te koop zijn want ze gebruiken ze zelf ook

Je mag niet zomaar iets aan een lantaarnpaal hangen, ook al heb je een goede reden om dat te willen. Neem daarom contact op met je gemeente met dit verhaal en het verzoek of de gemeente zelf zo'n pinnending op die lantaarnpaal monteert.

Anti-klimbeugel is de officiële benaming van zo'n "pinnending". Je hebt ze in verschillende uitvoeringen. Types, die je om de paal schroeft en ook types, die op de muur gemonteerd worden en om de paal vallen.

Stukje prikkeldraad eromheen wikkelen helpt ook heel goed.

Overtuig de gemeente waar je woont,van de noodzaak daar zo'n pinnending te plaatsen. Desnoods dreig je hen aansprakelijk te stellen voor schade aan het dak, omdat zij niet voorkomen hebben,dat derden dat dak kunnen beklimmen. Waarschijnlijk is het voor particulieren niet te koop,omdat het plaatsen er van een zaak van de (gemeentelijke ) overheid is.

Bekijk bijgaande link.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100