Hoe bindt je tijdschriften in tot een boek?

Is er ergens op internet een handleiding?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier staat een geheugensteuntje: http://hobby.blogo.nl/2008/07/27/zelf-boekbinden/ en hier in het Duits een stap-voor-stap handleiding http://www.creadoo.com/Content2121 Via de Cultuurstichting kun je een pakket bestellen met alle materialen en gereedschap voor vijf kinderen om ieder een eigen boek te maken. Het pakket bevat papier, schutblaadjes, boekbandjes, boekbindersgaren, lijm, naailint, ‘overlijmmateriaal’ en kapitaalband, een vouwbeen, een lijmkwast en naainaalden. http://www.grafischecultuur.nl/formulieren/index.php Tips boekbinden http://members.home.nl/jpesebregts/boekbinden/tipsboekbinden.htm

Nee, dat kan je niet online leren want dat is specialistisch werk. Je kunt dat alleen leren door een cursus te volgen, bijvoorbeeld via http://www.boekwerkplaats.nl/cursus.htm Of je láát ze inbinden.

Ga je boekbinden Jelle, dat is zeer eenvoudig naast draad en garen heb je wat boekbinders band nodig. en draad en een naald, ben je email kwijt maar als je mij even een mailtje stuurt leg ik het wel even schriftelijk uit. Toegevoegd na 10 uur: Dit is een manier, je kan het ook toezenden bind ik het even voor je in.

Bronnen:
http://www.xs4all.nl/~elisa/privemap/boekb...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100