Hoe kan ik muurdispenser op de muur bevestigen zonder te schroeven?

Goeiedag,

Ik probeer een flessenhouder te bevestigen aan mijn muur om mijn eigen bar te voltooien.Bij het boren met een klopboor lukte het mij niet om goede gaten in de muur te boren, de muur zou te sterk zijn.

Nu vroeg ik mij af of er ook alternatieven zijn om deze flessenhouder aan de muur te bevestigen? Hij moet flink wat gewicht kunnen dragen want er gaan maar liefst 6 flessen in. Heeft iemand een suggestie hoe ik dit makkelijk en goed kan bevestigen?

De muur is van stuc met daarachter beton.

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vooral de betonnen muren van de laatste jaren zijn erg HARD.. Met een normale klopboormachine en een goede boor kom je er niet in. De boor wordt rood-gloeiend, maar geeft geen mooi, maar wel een ondiep gat. Vanwege het gewicht van je flessenhouder MOET je deze wel boren en met goede pluggen en schroeven vast zeten. Gebruik voor het boren een BOORHAMER-MACHINE. Deze zijn speciaal gemaakt voor het heel harde beton en gaan er door heen alsof het boter is.. Ze hebben een speciale boor met harde punt en een heel speciaal klopmechanisme. De BOORHAMERmachine kan je huren bij een goede doe-het-zelf-zaak. Vraag er wel meteen de goede boor (goede maat e.d) bij. De boor zelf moet je meestal zelf betalen en komt apart bij het huurbedrag. En nog terugkomend op je vraag: "bevestigen zonder schroeven". Met zo'n gewicht is het ECHT NIET TE LIJMEN. Je zou dan alleen een stellage op de grond kunnen maken, maar dat kost je meer dan het huren ven een BOORHAMERmachine.

Toegevoegd op 12 oktober 2020 08:42: tekst
Bronnen:
https://www.gamma.nl/assortiment/boorhamer...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100