Hoe moet je glasweefselbehang gebruiken?

Glasweefselbehang moet je daar ook banen van knippen of gewoon de rol afrollen plakken en knippen en dan de volgende baan doen.Hoe gaat dat precies??
We weten dat de muur gelijmd wordt en niet het behang.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan het glasweefsel van de rol af verwerken. Zorg wel dat er plastic of karton o.i.d. onder ligt, zodat je geen vuil van de grond oppakt dat aankleeft aan je behang. Je hebt op deze wijze weinig snijverlies...én het werkt sneller. Zet je trap recht voor de muur, houd voldoende ruimte om het behang te laten rollen, trek het behang voorzichtig omhoog terwijl je de trap op loopt. Thats it! Hier vind je ook nog goede tips: http://huis-en-tuin.infonu.nl/doe-het-zelf/5644-doe-het-zelf-glasweefselbehang-wandafwerking.html

Hoi, Heb het ook wel eens aangebracht! Is redelijk eenvoudig! Hier vindt je een duidelijke uitleg op de Karwei website. Succes!

Let ook op dat je geen uitslag krijgt.Glasweefsel (ook wel scan in vaktermen) is gemaakt van flinterdunne glasdeeltjes.Zo dus dat je er een reactie op je huid van kan krijgen. Wil je nog meer veiligheid?Zet dan een mondkapje op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100