Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat kan je doen aan borrelend geluid in Badkamer ?

Even wat uitleg hierover , we hadden een badkamer met een ligbad en een meubel met twee lavabo's . We hebben die badkamer laten veranderen in een inloopdouche en een meubel met 1 lavabo. Nu hebben we als we water laten lopen in de douche een soort van borrelend geluid dat op en af gaat . Dat geluid hebben we ook als we water laten lopen in de lavabo. In de vorige badkamer hebben wij nooit zulk geluid gehad. De aanemer beweerd dat , dat komt omdat de sifon " te nieuw " is , en dat het geluid na verloop van tijd gaat ophouden. Klopt zijn uitleg of maakt hij ons iets wijs ???

6 jaar geleden
19

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Borrelend geluid in de badkamer kan worden veroorzaakt door lucht in de leidingen. Probeer de leidingen te ontdoen van lucht door de kranen open te zetten en de leidingen te laten lopen. Als dit niet werkt, kan het zijn dat er een lek is in de leidingen. Controleer de leidingen en repareer eventuele lekken.
(Lees meer...)
Bronnen:
een maand geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding