Kan een plasbak ook op een kleine afvoer pijp?

ik wil denk ik een plasbak voor in de wc in de plaats van het wasbakje. ik was daar mijn handen toch niet in. veel te klein.
maar als ik ga plassen spettert er toch wat naast en met een plasbak net als in een cafe is dat niet. ik zou het dus veel beter vinden. maar kan het? met het afvoer pijpje van de wasbak? heet het wel een plasbak?

Toegevoegd na 14 minuten:
een urinoir bedoel ik

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een afvoer is een afvoer, als het allemaal naat het riool toe gaat, maakt het geen verschil. Heel vaak komen de afvoer van de douche, de wasbak en de w.c in de zelfde pijp/ buis uit. Zorg wel voor een goede stankafsluiter/ zwanehals, onder je plasbak, anders krijg je rioollucht naar binnen.

Als je je na het plassen niet afveegt(ook als man!) en niet zittend plast(ook als man) kan dat.

urinoirs!! zo heet het

Het heet een urinoir:)

Ja dat kan, maar je moet het wel heel erg goed schoonhouden dan!! Een urinoir ophangen op dezelfde pijp als de wastafel is echter niet gebruikelijk. maar t kan dus wel. gewoon fles chloor ernaast en elke dag gebruiken.

Geen probleem en je hebt geen stankoverlast als je tenminste de spoelknop indrukt na plassen.

Dat kan. Als je er toch papier door heen wil kunnen gooien, kan dat met een Sanibroyeur, zo'n verhakselmachientje wat je op de afvoer kunt aansluiten. Met zo'n ding kun je overal een toilet plaatsen.

Bronnen:
http://www.sanibroyeur.nl/nl/

Ja. Een afvoer van rond 32mm is voldoende.

Dat kan maar zorg wel voor een stankafsluiter in de vormn van een zanehals bijvoorbeel of sluit hem onder de zwanehals aan op de afvoer. Wanneer je beide tegelijk gebruikt kan er een beluchtingsprobleem ontstaan en de boel langzam doorlopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100